Eroottiset tarinat suomi potno

oloani lainkaan helpommaksi. Puristelit miehisillä kourillasi pakaroitani ja minä nautin täysin siemauksin puristavasta tunteesta. Samoin bdsm-ystävien sivusto Leikkikehä on ollut poissa jo pitkän aikaa. Kihelmöivä lämpö leviä klitoriksen ympärille.

Eroottiset tarinat suomi potno -

Tai ilmeisesti ei kovinkaan salaa, vaan jutusta oli sovittu toisen miehen kanssa. Aina silloin tällöin joku toinen mies vieraili makuukammarimme puolella, sillä kultaani kiihotti katsella minua toisen kanssa. Mielikuvitukseni oli jo alkanut laukata. Auton tavaravuorta voisi luulla viiden hengen perheen kuukauden reissukamoiksi. Niinpä pätin hieman huvittaa itseäni aloittamalla tyylikkän flirttailun miehelle jo ennen kuin istuimme veneessä.

Videos

Eroottiset tarinat suomi potno -

Löydät listauksen blogissa julkaistuista seksinovelleista lyhyillä kuvauksilla tältä. Perillä saaressa kultani halusi jakaa meille roolit. Pilluni on kuin tulisilla hiilillä. Yritän työntä peppuani vastaan, mutta mies komentaa mut olemaan paikallani. Mutta hänen naisystävänsä oli varsinainen riivinrauta. Emme puhuneet mitän, mikä vain lisäsi kiihottuneisuuttani. Hän nimittäin nautti salaa siitä, kun huomasi toisten miesten haluavan minua. Nauramme rivouksillemme ja ahmimme hyvä fiilistä. Asiat tapahtuvat vasta, kun saan luvan. Tyynen kesäaamupäivän rauhaa rikkoivat ainoastaan lokkien räkäisyt sekä tukahdetut voihkaisuni, sillä en halunnut tämän kuuluvan pämökkiin. Mietin hetken ja laskin sitten toppini olkaimen alas, ja toisen heti perän. Hän nojasi harjanvarteen ja ahmi minua katseellaan. Heti oot tällä alasti, kun päsemme mökille, aurinko on puskenut esiin pilvien takaa. Jatkan hellä suuhoitoa huulet turvoksissa ja kuola valuen, kunnes miehellä on muita ajatuksia. Pidin niistä kieltämättä itsekin: terhakat ja juuri sopivan kokoiset, joita pieni keltainen kesätoppi hyväili kivasti.

: Eroottiset tarinat suomi potno

Hän oli tumma, pitkä ja coquine sex recherche femme plan cul salskea heppu, jolla oli selvästi nopeat hoksottimet sekä pilkettä silmäkulmassa. Hyvä on sitten, jos se saa sut hiljenemän. Hyvärunkoinen ja näyttävä elli, kieltämättä, mutta penseä olemus teki hänestä silmissäni vastenmielisen. Haluaisin, että se nuolisi ja nussisi mua saman tien siinä salaattien ja kesäkurpitsojen seassa. Välillä kieli viipyy pyllyn ympärillä ja saa sen sykähtelemän. Sormet jatkavat jalkojeni väliin, tunnustelevat, hieraisevat kuin kokeeksi klitoristani. Ehkä kuitenkin hillitsen itseni vielä hetken. Oikaisin ruotoni ihan tahallani entistäkin suoremmaksi ja känsin päni pois. Linkkilistoiltamme löytyy linkkejä muutamiin paikkoihin, mutta tässä myös pieni listaus erityisesti novelleihin liittyen. Nautin täysillä siitä, että saan olla näennäisesti miehen seksiorja ja käskyläinen. Jonkin ajan kuluttua mies keskeyttikin hiljaisuuden: Sori että mä oon näin suora, mutta voisitsä riisuutua mulle?

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

1 ajatuksia “Eroottiset tarinat suomi potno

Jätä Kommentti